Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFAQ
Hvordan opretter jeg et nyt ønske?
Opdateret over en uge siden

Der er flere måder, som du kan oprette et ønske på:

Web:

Klik på den blå overskrift i øverste højre hjørne, markeret med et '+', og teksten 'Nyt ønske'. Indsæt linket, hvorefter ønsket automatisk vil blive oprettet. Alternativt kan du vælge at oprette ønsket manuelt, hvor du selv udfylder den nødvendige information. Vælg den ønskede ønskeliste, hvor ønsket skal placeres, og klik på 'Tilføj ønske'.

2. Vælg den ønskeliste, hvorpå du ønsker at tilføje et nyt ønske. Tryk på feltet med symbolet '+' i midten og teksten 'Nyt ønske'. Herefter vil tilføjelses processen forblive uændret.

App:

1. Tryk på den blå cirkel indikeret med '+' nederst midt på siden. Herefter er processen den samme som ved oprettelse af nyt ønske, som på web versionen.

2. Vælg den ønskeliste, hvorpå du ønsker at tilføje et nyt ønske. Tryk på feltet med symbolet '+' i midten og teksten 'Nyt ønske'. Herefter vil tilføjelses processen forblive uændret.