Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFAQ
Hvordan samarbejder man om en ønskeliste?
Opdateret over en uge siden

Samarbejde ved oprettelse af ny ønskeliste:

Vælg 'Ønskelister' øverst på siden. Ud fra 'Mine ønskelister' vil du kunne se et '+'. Klik på det, hvor du vil blive præsentereret for tre valgmuligheder, ved oprettelse af ny ønskeliste:

• Til mig (personlig)

• Sammen med andre (samarbejd om en ønskeliste)

• På vegne af andre (dine kære)

Vælg 'Sammen med andre' (samarbejd om en ønskeliste). Her skal den den bruger som opretter ønskelisten, inviterere den anden bruger til at samarbejde om ønskelisten. Ved at trykke på 'Tilføj samarbejdspartner', vil der komme en liste frem med forslag til samarbejdspartnere. Vælg den ønskede samarbejdspartner og tryk på 'Opret ønskeliste'. Herefter vil den inviterede samarbejdspartner modtage en notifkation om, at vedkommende har inviteret til at samarbejde om en ønskeliste, som skal acceptere samarbejdet.
Begge brugere vil nu have mulighed for at tilføje ønsker til ønskelisten. Ønskelisten vil ligeledes være tilgængelig på begges profiler.

Bemærk: Det er muligt at være op til 10 samarbejdspartnere om en ønskeliste.

Samarbejde ved eksisterende ønskeliste:

Hvis man ønsker at samarbejde om en eksisterende ønskeliste, vælg den ønskede ønskeliste og tryk på ikonet med de tre sorte prikker og vælg 'Administrer samarbejde', hvor der vil komme en liste frem med forslag til samarbejdspartnere. Vælg den ønskede samarbejdspartner. Herefter vil den inviterede samarbejdspartner modtage en notifkation om, at vedkommende har inviteret til at samarbejde om en ønskeliste, som skal acceptere samarbejdet.
Begge brugere vil nu have mulighed for at tilføje ønsker til ønskelisten. Ønskelisten vil ligeledes være tilgængelig på begges profiler.

Bemærk: Det er muligt at være op til 10 samarbejdspartnere om en ønskeliste.