Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFAQ
Hvordan ændrer jeg i rækkefølgen på min ønskeliste?
Opdateret over en uge siden

App:

Gå til ønskelisten og tryk på ikonet med de tre sorte prikker øverst på ønskelisten. Vælg 'Ændre rækkefølge'. For at foretage ændringer i rækkefølgen, tryk på det ønskede element og hold det inde. 'Hiv' ønsket til den den ønskede placering i rækkefølgen og slip det. Tryk herefter på 'Gem ændringer'. Du vil herefter blive omdirigeret til 'forsiden' af ønskelisten, hvor du vil kunne se de foretagne ændringer.
Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ændre i rækkefølgen på en ønskeliste, hvis den indeholder mere end 100 ønsker.

Web:

Gå til ønskelisten og tryk på ikonet med de tre sorte prikker øverst på ønskelisten. Vælg 'Ændre rækkefølge'. For at foretage ændringer i rækkefølgen, klik på det ønskede element og hold det inde med musen. 'Træk' ønsket til den den ønskede placering i rækkefølgen og slip det. Tryk herefter på 'Gem ændringer'. Du vil herefter blive omdirigeret til 'forsiden' af ønskelisten, hvor du vil kunne se de foretagne ændringer.
Bemærk venligst, at det ikke er muligt at ændre i rækkefølgen på en ønskeliste, hvis den indeholder mere end 100 ønsker.