Miksi en voi kirjautua sisään?
Päivitetty yli viikko sitten

Sisäänkirjautumisessa voi olla useita syitä, miksi se ei onnistu. Käytätkö oikeaa sähköpostia ja salasanaa kirjautumiseen? Onko mahdollista, että olet luonut tilin Facebookin, Googlen tai Apple ID:n kautta? Suosittelemme yrittämään kirjautumista eri sähköpostiosoitteilla varmistaaksesi, että käytät oikeaa kirjautumistapaa.

Jos olet luonut tilin sähköpostin kautta, mutta olet unohtanut salasanasi, voit napsauttaa 'unohtunut salasana' -linkkiä kirjautumisen yhteydessä. Saat sitten sähköpostiviestin, jossa on linkki salasanasi palauttamiseen.