Miten voin muuttaa toivelistani näkyvyyttä?
Päivitetty yli viikko sitten

Valitse toivelista, jonka näkyvyyden haluat muuttaa, ja napsauta kolmen pisteen kuvaketta. Valitse 'Muokkaa' ja siirry kohtaan 'Näkyvyys'. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

• Julkinen: Näkyvissä kaikille ystävillesi profiilissasi, ja kuka tahansa linkin kanssa voi nähdä toivelistan

• Piilotettu: Piilotettu profiilissasi, mutta kuka tahansa linkin kanssa voi nähdä toivelistan

• Yksityinen: Näkyvissä vain ystäville, jotka kutsut tälle listalle, sekä nykyisille listan seuraajille ja yhteistyökumppaneille. Listan seuraajat eivät voi jakaa sitä muiden kanssa

Napsauta sitten 'Tallenna muutokset' viimeistelläksesi toiminnon.