Hvorfor kan jeg ikke logge inn?
Oppdatert over en uke siden

Det kan være flere grunner til at det ikke er mulig å logge inn. Bruker du riktig e-postadresse og passord for påloggingen? Er det mulig at du har opprettet en konto via Facebook, Google eller Apple ID? Vi anbefaler å prøve å logge inn med de ulike e-postadressene du har for å bekrefte at du bruker riktig påloggingsmetode.

Hvis du har opprettet en konto via e-post, men har glemt passordet ditt, kan du klikke på "glemt passord" når du prøver å logge inn. Du vil deretter motta en e-post med en lenke for å tilbakestille passordet ditt.