Hvordan markerer jeg et ønske som 'Kjøpt av meg selv' eller 'Mottatt som gave'?
Hvordan markerer jeg et ønske som 'Kjøpt av meg selv' eller 'Mottatt som gave'?
Oppdatert over en uke siden
  • 'Kjøpt av meg selv': Finn ønsket du vil merke som 'Kjøpt av meg selv'. Trykk på ikonet med de tre svarte prikkene på ønsket og velg 'Slett ønske' markert i rødt. Nå har du muligheten til å velge 'Kjøpt av meg selv'. Bekreft valget ditt, og ønsket vil nå være oppført under 'Mine gaver' i menyen øverst til høyre.

• 'Mottatt som gave': Finn ønsket du vil merke som 'Mottatt som gave'. Trykk på ikonet med de tre svarte prikkene på ønsket og velg 'Mottatt som gave'. Ønsket vil nå være oppført under 'Mine gaver' i menyen øverst til høyre.