Hur skapar jag en ny önskelista?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Webb:

Välj 'Önskelistor' längst upp på sidan. Under 'Mina önskelistor' kommer du att kunna se en '+'. Klicka på den, där du kommer att presenteras med tre alternativ när du skapar en ny önskelista:

• För mig (personlig)

• Tillsammans med andra (samarbeta på en önskelista)

• På uppdrag (för nära och kära)

Du kan nu namnge din önskelista och sedan lägga till önskningar i den. Under 'Lägg till ytterligare detaljer' har du möjlighet att lägga till en beskrivning av din önskelista, välja ett slutdatum, välja ett omslagsfoto och aktivera om du vill att din önskelista ska vara privat. Observera att det alltid kommer att vara möjligt att göra dessa ändringar senare.

App:

Välj 'Önskelistor' längst ner på sidan. Under 'Mina önskelistor' kommer du att kunna se en '+'. Klicka på den, där du kommer att presenteras med tre alternativ när du skapar en ny önskelista:

• För mig (personlig)

• Tillsammans med andra (samarbeta på en önskelista)

• På uppdrag (för nära och kära)

Du kan nu namnge din önskelista och sedan lägga till önskningar i den. Under 'Lägg till ytterligare detaljer' har du möjlighet att lägga till en beskrivning av din önskelista, välja ett slutdatum, välja ett omslagsfoto och aktivera om du vill att din önskelista ska vara privat. Observera att det alltid kommer att vara möjligt att göra dessa ändringar senare.