Hur kan jag dela en önskelista?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Webb:

Navigera till önskelistan som du vill dela. På höger sida av skärmen finns en ikon i form av en pil. Genom att klicka på denna ikon kan du välja det önskade sättet att dela din önskelista.

App:

För att dela via appen, navigera till den önskade önskelistan. Precis som på webbversionen kommer du att märka en ikon i form av en pil på höger sida. Genom att klicka på denna ikon kan du välja det önskade sättet att dela din önskelista.