Hur kan jag ta bort en önskelista?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ta bort en önskelista måste den först arkiveras. För att arkivera en önskelista, följ dessa steg: ​https://support.onskeskyen.dk/en/articles/8952922-how-can-i-archive-a-wishlist
När önskelistan har arkiverats, klicka på menyn i det övre högra hörnet och välj 'Arkiverade och utgångna'. En översikt över alla arkiverade önskelistor visas. Välj önskelistan du vill ta bort och klicka på ikonen med de tre svarta punkterna. Klicka på 'Ta bort' och ett popup-fönster öppnas och ber dig bekräfta din åtgärd. Välj 'Ta bort' för att slutföra din åtgärd.