Hur kan jag skapa ett nytt önskemål?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns flera sätt att skapa ett önskemål: ​

Webb: ​

• Klicka på den blå rubriken i det övre högra hörnet, markerad med ett '+'-symbol och texten 'Nytt önskemål'. Ange länken, efter vilket önskemålet automatiskt skapas. Alternativt kan du välja att manuellt skapa önskemålet, där du fyller i den nödvändiga informationen själv. Välj den önskade önskelistan där önskemålet ska placeras och klicka på 'Lägg till önskemål'.

• Välj önskelistan där du vill lägga till ett nytt önskemål. Tryck på fältet med '+'-symbolen i mitten och texten 'Nytt önskemål'. Tilläggsprocessen förblir oförändrad.

App: ​

• Tryck på den blå cirkeln markerad med '+' längst ner i mitten av sidan. Processen blir sedan densamma som att skapa ett nytt önskemål, som på webbversionen. ​

• Välj önskelistan där du vill lägga till ett nytt önskemål. Tryck på fältet med symbolen '+' i mitten och texten 'Nytt önskemål'. Tilläggsprocessen förblir sedan oförändrad.