Varför kan jag inte logga in?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan finnas flera orsaker till varför det inte går att logga in. Använder du rätt e-post och lösenord för inloggning? Är det möjligt att du har skapat ett konto via Facebook, Google eller Apple ID? Vi rekommenderar att du försöker logga in med de olika e-postadresser du har för att bekräfta att du använder rätt inloggningsmetod.

Om du har skapat ett konto via e-post men har glömt ditt lösenord kan du klicka på 'glömt lösenord' när du försöker logga in. Du kommer då att få ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord.