Hur markerar jag en önskan som 'Köpt av mig själv' eller 'Mottagen som present'?
Hur markerar jag en önskan som 'Köpt av mig själv' eller 'Mottagen som present'?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • 'Köpt av mig själv': Hitta önskan du vill markera som 'Köpt av mig själv'. Tryck på ikonen med de tre svarta prickarna på önskan och välj 'Radera önskan' markerat i rött. Du har nu möjlighet att välja 'Köpt av mig själv'. Bekräfta ditt val, och önskan kommer nu att listas under 'Mina gåvor' i menyn i det övre högra hörnet.

• 'Mottagen som present': Hitta önskan du vill markera som 'Mottagen som present'. Tryck på ikonen med de tre svarta prickarna på önskan och välj 'Mottagen som present'. Önskan kommer nu att listas under 'Mina gåvor' i menyn i det övre högra hörnet.