Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFAQ
Hvordan deler jeg en ønskeliste?
Opdateret over en uge siden

Web:

Naviger til den ønskeliste, som du ønsker at dele. I højre side af skærmen findes et ikon i form af en pil. Ved at trykke på dette ikon, kan du vælge den ønskede metode til at dele din ønskeliste.

App:

For at dele via appen, navigere du til den ønskede ønskeliste. På samme måde som på webversionen, vil du i højre side bemærke et ikon i form af en pil. Ved at trykke på dette ikon, kan du vælge den ønskede metode til at dele din ønskeliste.