Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFAQ
Hvordan sletter jeg en ønskeliste?
Opdateret over en uge siden

For at slette en ønskeliste skal den først arkiveres. For at arkivere en ønskeliste, følg venligst disse trin:
https://support.onskeskyen.dk/da/articles/8952922-hvordan-arkiverer-jeg-en-onskeliste
Når ønskelisten er blevet arkiveret, skal du klikke på menuen i øverste højre hjørne og vælge 'Arkiveret og udløbet'. En oversigt over alle arkiverede ønskelister vil blive vist. Vælg den ønskeliste, du ønsker at slette, og klik på ikonet med de tre sorte prikker. Klik på 'Slet' og et pop-up vindue vil åbne, hvor du bliver bedt om at bekræfte din handling. Vælg 'Slet' for at fuldføre din handling.