Hvordan kan jeg dele en ønskeliste?

Web:
Naviger til ønskelisten du vil dele. På høyre side av skjermen er det et ikon formet som en pil. Ved å klikke på dette ikonet, kan du velge ønsket metode for å dele ønskelisten din.

App:
For å dele via appen, naviger til den ønskede ønskelisten. Akkurat som på nettversjonen, vil du legge merke til et ikon i form av en pil på høyre side. Ved å klikke på dette ikonet, kan du velge ønsket metode for å dele ønskelisten din.