Hvordan samarbeide om en ønskeliste?
Oppdatert over en uke siden

Samarbeid når du lager en ny ønskeliste:

Velg 'Ønskelister' øverst på siden. Under 'Mine ønskelister' vil du se en '+'. Klikk på den, hvor du vil bli presentert med tre alternativer når du oppretter en ny ønskeliste:

• For meg (personlig)

• Sammen med andre (samarbeid om en ønskeliste)

• På vegne av (kjære)

Velg 'Sammen med andre' (samarbeid om en ønskeliste). Her må brukeren som oppretter ønskelisten invitere den andre brukeren til å samarbeide om ønskelisten. Ved å klikke på 'Legg til samarbeidspartner', vil en liste over foreslåtte samarbeidspartnere vises. Velg ønsket samarbeidspartner og klikk 'Opprett ønskeliste'. Den inviterte samarbeidspartneren vil da motta en melding om at de har blitt invitert til å samarbeide om en ønskeliste, som de må godta. Begge brukerne vil nå ha muligheten til å legge til ønsker til ønskelisten. Ønskelisten vil også være tilgjengelig på begge profiler.

Merk: Det er mulig å ha opptil 10 samarbeidspartnere på en ønskeliste.

Samarbeid om en eksisterende ønskeliste:

Hvis du ønsker å samarbeide om en eksisterende ønskeliste, velg ønsket ønskeliste og klikk på ikonet med de tre svarte prikkene og velg 'Administrer samarbeid', hvor en liste over foreslåtte samarbeidspartnere vil vises. Velg ønsket samarbeidspartner. Den inviterte samarbeidspartneren vil da motta en melding om at de har blitt invitert til å samarbeide om en ønskeliste, som de må godta. Begge brukerne vil nå ha muligheten til å legge til ønsker til ønskelisten. Ønskelisten vil også være tilgjengelig på begge profiler.

Merk: Det er mulig å ha opptil 10 samarbeidspartnere på en ønskeliste.