Hvordan kan jeg slette en ønskeliste?
Oppdatert over en uke siden

For å slette en ønskeliste, må den først arkiveres. For å arkivere en ønskeliste, følg disse trinnene: https://support.onskeskyen.dk/nb/articles/8952922-hvordan-kan-jeg-arkivere-en-onskeliste
​Når ønskelisten er arkivert, klikker du på menyen øverst til høyre og velger 'Arkivert og utløpt'. En oversikt over alle arkiverte ønskelister vises. Velg ønskelisten du vil slette og klikk på ikonet med de tre svarte prikkene. Klikk 'Slett', og et pop-up-vindu vil åpnes, og be deg bekrefte handlingen din. Velg 'Slett' for å fullføre handlingen.