Hvordan kan jeg opprette et nytt ønske?
Oppdatert over en uke siden

Det er flere måter du kan opprette et ønske på:

Web:

1. Klikk på den blå overskriften i øvre høyre hjørne, merket med et '+' symbol, og teksten 'Nytt ønske'. Sett inn lenken, etter hvilket ønsket automatisk opprettes. Alternativt kan du velge å manuelt opprette ønsket, hvor du fyller inn nødvendig informasjon selv. Velg den ønskede ønskelisten hvor ønsket skal plasseres, og klikk på 'Legg til ønske'.

2. Velg ønskelisten der du vil legge til et nytt ønske. Trykk på feltet med et '+' symbol i midten og teksten 'Nytt ønske'. Tilleggsprosessen vil forbli uendret.

App:

1. Trykk på den blå sirkelen markert med '+' nederst i midten av siden. Prosessen vil da være den samme som å opprette et nytt ønske, som på nettversjonen.

2. Velg ønskelisten der du vil legge til et nytt ønske. Trykk på feltet med symbolet '+' i midten og teksten 'Nytt ønske'. Tilleggsprosessen vil deretter forbli uendret.