Hvordan kan jeg opprette en ny ønskeliste?

Web:

Velg 'Ønskeliste' øverst på siden. Under 'Mine Ønskelister' vil du se et '+'. Klikk på det, der du vil bli presentert med tre alternativer når du oppretter en ny ønskeliste:

• For meg (personlig)

• Sammen med andre (samarbeid om en ønskeliste)

• På vegne (av dem du er glad i)

Nå kan du gi ønskelisten et navn og deretter legge til ønsker i den. Under 'Legg til ytterligere informasjon' har du muligheten til å legge til en beskrivelse av ønskelisten, velge en sluttdato, velge et omslagsbilde, og aktivere om du ønsker at ønskelisten din skal være privat. Vær oppmerksom på at det alltid vil være mulig å gjøre disse endringene senere.

App:

​Velg 'Ønskeliste' nederst på siden. Under 'Mine Ønskelister' vil du se et '+'. Klikk på det, der du vil bli presentert med tre alternativer når du oppretter en ny ønskeliste:

• For meg (personlig)

• Sammen med andre (samarbeid om en ønskeliste)

• På vegne (av dem du er glad i)

Nå kan du gi ønskelisten et navn og deretter legge til ønsker i den. Under 'Legg til ytterligere informasjon' har du muligheten til å legge til en beskrivelse av ønskelisten, velge en sluttdato, velge et omslagsbilde, og aktivere om du ønsker at ønskelisten din skal være privat. Vær oppmerksom på at det alltid vil være mulig å gjøre disse endringene senere.