Hvordan tilbakestiller jeg reservasjoner på ønskelisten min?
Hvordan tilbakestiller jeg reservasjoner på ønskelisten min?
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å tilbakestille alle reservasjoner på en ønskeliste samtidig. Gå til ønskelisten og klikk på ikonet med de tre svarte prikkene. Velg 'Tilbakestill reservasjoner'. Denne handlingen vil fjerne alle nåværende reservasjoner på ønskelisten. Brukere som har reservert varer på listen din, vil motta en melding om at alle reservasjoner på ønskelisten din er tilbakestilt.
Vær oppmerksom på at denne handlingen ikke kan angres.