Hoe reserveer ik een wens op een verlanglijst?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar de verlanglijst waar je een wens wilt reserveren. Selecteer de wens die je wilt reserveren en klik op het pictogram met de drie zwarte stippen. Selecteer 'Wens reserveren'. Let op: Het is noodzakelijk om ingelogd te zijn om een wens van een verlanglijst te reserveren. Je kunt vervolgens op 'bezoek winkel' klikken om doorverwezen te worden naar de online winkel waar het item gekocht kan worden.