Hoe reset ik reserveringen op mijn verlanglijst?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om alle reserveringen op een verlanglijst in één keer te resetten. Ga naar de verlanglijst en klik op het pictogram met de drie zwarte stippen. Selecteer 'Reserveringen resetten'. Deze actie zal alle huidige reserveringen op de verlanglijst verwijderen. Gebruikers die items op uw lijst hebben gereserveerd, ontvangen een melding dat alle reserveringen op uw verlanglijst zijn gereset.
Let op, deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.