Hoe verwijder ik mijn account?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar het menu in de rechterbovenhoek en selecteer 'Account'. Hier is uw persoonlijke informatie beschikbaar. Scroll naar beneden naar de sectie 'Beheer' en klik op de rode doos met de tekst 'Mijn profiel verwijderen'. Er wordt een pop-upvenster geopend waarin u wordt gevraagd uw actie te bevestigen. Selecteer 'Verwijderen' om uw actie te voltooien. Opmerking: Als u uw account verwijdert, is dit permanent en kan dit niet ongedaan worden gemaakt.