Hoe verander ik de volgorde van mijn verlanglijst?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

App:

Ga naar de verlanglijst en tik op het pictogram met de drie puntjes bovenaan de verlanglijst. Selecteer 'Wensen herschikken'. Om wijzigingen in de volgorde aan te brengen, tikt en houdt u de wens vast. 'Sleep' de wens naar de gewenste positie in de volgorde en laat deze los. Druk vervolgens op 'Wijzigingen opslaan'. U wordt dan doorgestuurd naar de 'voorkant' van de verlanglijst, waar u de aangebrachte wijzigingen kunt zien.
Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de volgorde van een verlanglijst te wijzigen als deze meer dan 100 wensen bevat.

Web:

Ga naar de verlanglijst en klik op het pictogram met de drie puntjes bovenaan de verlanglijst. Selecteer 'Volgorde wijzigen'. Om wijzigingen in de volgorde aan te brengen, klikt u op de wens en houdt u deze ingedrukt met de muis. 'Sleep' de wens naar de gewenste positie in de volgorde en laat deze los. Druk vervolgens op 'Wijzigingen opslaan'. U wordt dan doorgestuurd naar de 'voorkant' van de verlanglijst, waar u de aangebrachte wijzigingen kunt zien.
Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de volgorde van een verlanglijst te wijzigen als deze meer dan 100 wensen bevat.