Hoe maak ik een nieuwe verlanglijst?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Web:

Selecteer 'Verlanglijsten' bovenaan de pagina. Onder 'Mijn Verlanglijsten' zie je een '+'. Klik erop, waarbij je drie opties krijgt bij het maken van een nieuwe verlanglijst:

• Voor mezelf (persoonlijk)

• Samen met anderen (samenwerken aan een verlanglijst)

• Namens (voor geliefden)

Je kunt nu je verlanglijst een naam geven en vervolgens wensen toevoegen. Onder 'Extra details toevoegen' heb je de mogelijkheid om een beschrijving van je verlanglijst toe te voegen, een einddatum te kiezen, een omslagfoto te selecteren, en te activeren of je verlanglijst privé wilt maken. Houd er rekening mee dat het altijd mogelijk zal zijn om deze wijzigingen later aan te brengen.

App:

Selecteer 'Verlanglijsten' onderaan de pagina. Onder 'Mijn Verlanglijsten' zie je een '+'. Klik erop, waarbij je drie opties krijgt bij het maken van een nieuwe verlanglijst:

• Voor mezelf (persoonlijk)

• Samen met anderen (samenwerken aan een verlanglijst)

• Namens (voor geliefden)

Je kunt nu je verlanglijst een naam geven en vervolgens wensen toevoegen. Onder 'Extra details toevoegen' heb je de mogelijkheid om een beschrijving van je verlanglijst toe te voegen, een einddatum te kiezen, een omslagfoto te selecteren, en te activeren of je verlanglijst privé wilt maken. Houd er rekening mee dat het altijd mogelijk zal zijn om deze wijzigingen later aan te brengen.