Kuinka luon uuden toivelistan?
Päivitetty yli viikko sitten

Web:

Valitse sivun yläosassa 'Toiveluettelot'. 'Omat toiveluettelot' -kohdasta näet '+'. Klikkaa sitä, jolloin sinulle tarjotaan kolme vaihtoehtoa uuden toivelistan luomiseen:

• Minulle (henkilökohtainen)

• Yhdessä muiden kanssa (yhteistyö toivelistan parissa)

• Jonkun toisen puolesta (rakkaasi puolesta)

Voit nyt nimetä toivelistasi ja lisätä siihen toiveita. Lisävalintojen lisäämisen alla voit lisätä toiveluettelon kuvauksen, valita loppupäivämäärän, valita kansikuvan ja aktivoida, haluatko toivelistan olevan yksityinen. Huomaa, että näitä muutoksia on aina mahdollista tehdä myöhemmin.

Sovellus:

Valitse sivun alaosassa 'Toiveluettelot'. 'Omat toiveluettelot' -kohdasta näet '+'. Klikkaa sitä, jolloin sinulle tarjotaan kolme vaihtoehtoa uuden toivelistan luomiseen:

• Minulle (henkilökohtainen)

• Yhdessä muiden kanssa (yhteistyö toivelistan parissa)

• Jonkun toisen puolesta (rakkaasi puolesta)

Voit nyt nimetä toivelistasi ja lisätä siihen toiveita. Lisävalintojen lisäämisen alla voit lisätä toiveluettelon kuvauksen, valita loppupäivämäärän, valita kansikuvan ja aktivoida, haluatko toivelistan olevan yksityinen. Huomaa, että näitä muutoksia on aina mahdollista tehdä myöhemmin.