Kuinka voin poistaa toivelistan?
Päivitetty yli viikko sitten

Toivelistan poistamiseksi se on ensin arkistoitava. Noudata näitä vaiheita toivelistan arkistoimiseksi: ​https://support.onskeskyen.dk/en/articles/8952922-how-can-i-archive-a-wishlist
Kun toivelista on arkistoitu, napsauta valikkoa oikeassa yläkulmassa ja valitse 'Arkistoidut ja vanhentuneet'. Arkistoitujen toiveluetteloiden yleiskatsaus avautuu. Valitse poistettava toivelista ja napsauta kuvaketta, jossa on kolme mustaa pistettä. Napsauta 'Poista' ja avautuu ponnahdusikkuna, jossa pyydetään vahvistamaan toimintasi. Valitse 'Poista' vahvistaaksesi toimintasi.