Kuinka tehdä yhteistyötä toivelistan kanssa?
Päivitetty yli viikko sitten

Yhteistyö uuden toivelistan luomisessa:

Valitse 'Toivelistat' sivun yläosasta. 'Omat toivelistat' kohdasta näet '+'. Klikkaa sitä, jolloin sinulle esitetään kolme vaihtoehtoa uuden toivelistan luomiseksi:

• Minulle (henkilökohtainen)

• Yhdessä muiden kanssa (tehdä yhteistyötä toivelistalla)

• Puolesta (rakkaiden puolesta)

Valitse 'Yhdessä muiden kanssa' (tehdä yhteistyötä toivelistalla). Tässä käyttäjän, joka luo toivelistan, on kutsuttava toinen käyttäjä tekemään yhteistyötä toivelistalla. Klikkaamalla 'Lisää yhteistyökumppani' tulee näkyviin luettelo ehdotetuista yhteistyökumppaneista. Valitse haluamasi yhteistyökumppani ja klikkaa 'Luo toivelista'. Kutsuttu yhteistyökumppani saa ilmoituksen, että hänet on kutsuttu tekemään yhteistyötä toivelistalla, jonka hänen on hyväksyttävä. Molemmilla käyttäjillä on nyt mahdollisuus lisätä toiveita toivelistalle. Toivelista on myös saatavilla molemmilla profiileilla.

Huomautus: Toivelistalla voi olla enintään 10 yhteistyökumppania.

Yhteistyö olemassa olevalla toivelistalla:

Jos haluat tehdä yhteistyötä olemassa olevalla toivelistalla, valitse haluamasi toivelista ja klikkaa kolmen mustan pisteen kuvaketta ja valitse 'Hallitse yhteistyötä', jolloin esiin tulee luettelo ehdotetuista yhteistyökumppaneista. Valitse haluamasi yhteistyökumppani. Kutsuttu yhteistyökumppani saa ilmoituksen, että hänet on kutsuttu tekemään yhteistyötä toivelistalla, jonka hänen on hyväksyttävä. Molemmilla käyttäjillä on nyt mahdollisuus lisätä toiveita toivelistalle. Toivelista on myös saatavilla molemmilla profiileilla.

Huomautus: Toivelistalla voi olla enintään 10 yhteistyökumppania.