Kuinka voin luoda uuden toiveen?
Päivitetty yli viikko sitten

On useita tapoja luoda toive: ​

Verkko: ​

• Klikkaa sinistä otsikkoa oikeassa yläkulmassa, jossa on '+'-symboli ja teksti 'Uusi toive'. Lisää linkki, jonka jälkeen toive luodaan automaattisesti. Vaihtoehtoisesti voit valita luoda toiveen manuaalisesti, jossa täytät tarvittavat tiedot itse. Valitse haluamasi toivelista, johon toive tulisi sijoittaa, ja klikkaa 'Lisää toive'.

• Valitse toivelista, johon haluat lisätä uuden toiveen. Paina kenttää, jossa on '+'-symboli keskellä ja teksti 'Uusi toive'. Lisäysprosessi pysyy ennallaan.

Sovellus: ​

• Paina sinistä ympyrää, joka on merkitty '+'-merkillä sivun alaosassa keskellä. Prosessi on sitten sama kuin uuden toiveen luominen verkkoversiossa. ​

• Valitse toivelista, johon haluat lisätä uuden toiveen. Paina kenttää, jossa on symboli '+' keskellä ja teksti 'Uusi toive'. Lisäysprosessi pysyy silloin ennallaan.