Kuinka muutan toivelistani järjestystä?
Päivitetty yli viikko sitten

Sovellus:

Siirry toivelistalle ja napauta toivelistan yläosassa olevaa kolmen mustan pisteen kuvaketta. Valitse 'Järjestä toiveet uudelleen'. Muuttaaksesi järjestystä, napauta ja pidä toivetta painettuna. 'Vedä' toive haluttuun järjestykseen ja vapauta se. Paina sitten 'Tallenna muutokset'. Sinut ohjataan takaisin toivelistan 'etusivulle', jossa näet tehdyt muutokset.
Huomaa, että toivelistan järjestystä ei ole mahdollista muuttaa, jos siinä on yli 100 toivetta.

Web:

Siirry toivelistalle ja klikkaa toivelistan yläosassa olevaa kolmen mustan pisteen kuvaketta. Valitse 'Muuta järjestystä'. Muuttaaksesi järjestystä, klikkaa toivetta ja pidä sitä alhaalla hiirellä. 'Vedä' toive haluttuun järjestykseen ja vapauta se. Paina sitten 'Tallenna muutokset'. Sinut ohjataan takaisin toivelistan 'etusivulle', jossa näet tehdyt muutokset.
Huomaa, että toivelistan järjestystä ei ole mahdollista muuttaa, jos siinä on yli 100 toivetta.