Gå til hovedinnhold
Alle samlingerFAQ
Hvordan endrer jeg synligheten for ønskelisten min?
Oppdatert over en uke siden

Velg ønskelisten du vil endre synligheten for, og klikk på ikonet med de tre prikkene. Velg 'Rediger' og gå til delen 'Synlighet'. Det er tre alternativer å velge mellom:

• Offentlig: Synlig for alle vennene dine på profilen din, og hvem som helst med lenken kan se ønskelisten

• Skjult: Skjult på profilen din, men hvem som helst med lenken kan se ønskelisten

• Privat: Kun synlig for venner du inviterer til denne listen, og nåværende følgere og samarbeidspartnere for listen. Følgere av listen kan ikke dele den med andre

Klikk deretter på 'lagre endringer' for å fullføre handlingen.