Hvordan følger jeg noen andres ønskeliste?
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å følge noen andres ønskeliste på følgende måter:

1. Personen deler ønskelisten med deg, for eksempel via en lenke, SMS eller QR-kode. Du kan deretter velge å følge den.

2. Det er også mulig å søke etter personen som eier ønskelisten. Dette kan gjøres under 'Venner' ved å søke etter navnet deres. Når du har funnet profilen deres, vil du kunne se ønskelistene deres.

Merk: Personen kan ha valgt å ha en privat profil, i så fall vil det ikke væe mulig å få tilgang til ønskelistene deres.