Hvordan endrer jeg rekkefølgen på ønskelisten min?
Oppdatert over en uke siden

App:

Gå til ønskelisten og trykk på ikonet med de tre svarte prikkene øverst på ønskelisten. Velg 'Omorganiser ønsker'. For å gjøre endringer i rekkefølgen, trykk og hold på ønsket. 'Dra' ønsket til ønsket posisjon i rekkefølgen og slipp det. Trykk deretter på 'Lagre endringer'. Du vil da bli omdirigert til 'forsiden' av ønskelisten, hvor du vil kunne se endringene som er gjort.
Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å endre rekkefølgen på en ønskeliste hvis den inneholder mer enn 100 ønsker.

Web:

Gå til ønskelisten og klikk på ikonet med de tre svarte prikkene øverst på ønskelisten. Velg 'Endre rekkefølge'. For å gjøre endringer i rekkefølgen, klikk på ønsket og hold det nede med musen. 'Dra' ønsket til ønsket posisjon i rekkefølgen og slipp det. Trykk deretter på 'Lagre endringer'. Du vil da bli omdirigert til 'forsiden' av ønskelisten, hvor du vil kunne se endringene som er gjort.
Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å endre rekkefølgen på en ønskeliste hvis den inneholder mer enn 100 ønsker.