Hoe wijzig ik de zichtbaarheid van mijn verlanglijst?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Selecteer de verlanglijst waarvan je de zichtbaarheid wilt wijzigen en klik op het pictogram met de drie stippen. Kies 'Bewerken' en ga naar de sectie 'Zichtbaarheid'. Er zijn drie opties om uit te kiezen:

• Openbaar: Zichtbaar voor al je vrienden op je profiel, en iedereen met de link kan de verlanglijst zien

• Verborgen: Verborgen op je profiel, maar iedereen met de link kan de verlanglijst zien

• Privé: Alleen zichtbaar voor vrienden die je voor deze lijst uitnodigt, en huidige volgers en medewerkers van de lijst. Volgers van de lijst kunnen deze niet met anderen delen

Klik vervolgens op 'Wijzigingen opslaan' om de actie te voltooien.