Hoe kan ik een nieuwe wens maken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende manieren waarop je een wens kunt maken: ​

Web: ​

• Klik op de blauwe kop in de rechterbovenhoek, gemarkeerd met een '+'-symbool, en de tekst 'Nieuwe wens'. Voer de link in, waarna de wens automatisch wordt aangemaakt. Als alternatief kun je ervoor kiezen om de wens handmatig te maken, waarbij je zelf de benodigde informatie invult. Selecteer de gewenste verlanglijst waar de wens moet worden geplaatst en klik op 'Wens toevoegen'. ​

• Selecteer de verlanglijst waar je een nieuwe wens aan wilt toevoegen. Druk op het veld met het '+'-symbool in het midden en de tekst 'Nieuwe wens'. Het toevoegingsproces blijft ongewijzigd.

App: ​

• Druk op de blauwe cirkel aangegeven met '+' onderaan in het midden van de pagina. Het proces zal dan hetzelfde zijn als het maken van een nieuwe wens, zoals op de webversie.

• Selecteer de verlanglijst waar je een nieuwe wens aan wilt toevoegen. Druk op het veld met het symbool '+' in het midden en de tekst 'Nieuwe wens'. Het toevoegingsproces blijft dan ongewijzigd.