Hoe kan ik een verlanglijst delen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Web:

Ga naar de verlanglijst die je wilt delen. Aan de rechterkant van het scherm staat een icoon in de vorm van een pijl. Door op dit icoon te klikken, kun je de gewenste methode kiezen om je verlanglijst te delen.

App:

Om via de app te delen, ga naar de gewenste verlanglijst. Net als op de webversie zie je aan de rechterkant een icoon in de vorm van een pijl. Door op dit icoon te klikken, kun je de gewenste methode kiezen om je verlanglijst te delen.